Lezersreizen
website

In opdracht van NDC mediagroep heb ik voorstellen gemaakt voor het redesign van hun Lezersreizen-website. Dit is de plek waar abonnees en lezers terecht kunnen voor geselecteerde, unieke reisarrangementen en exclusieve aanbiedingen. Het aanbod varieert van een 2-daagse citytrip in Nederland tot een 3-weekse safari in Afrika. De website wordt aangepast op basis van de titel, zoals Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden of één van de nieuwsbladen.

Het aanbod van de website is gericht op kwaliteit en niet op kwantiteit. Dit gaf – functioneel gezien – meer ruimte voor de presentatie van de reizen. Voor de bezoeker alleen maar prettig; minder keuzestress en meer beleving.

Concept 2 (hier in de uitvoering van Dagblad van het Noorden) heeft – naast een iets andere kleurstelling en vormtaal – vooral een alternatieve indeling. Bepaalde functies worden in een andere volgorde of op een andere visuele manier aangeboden.

Op basis van het kleine aantal aangeboden reizen, en zeker de geadverteerde in de dagbladen en op de website, hebben hier een prominentere plek bovenaan de home-page.

Privacy Settings
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google